Sinu suhte kvaliteet on: hea

Küsimustiku punktisumma vahemikus 72 … 96 (120 võimalikust)

Tundub, et Sina ja Su partner hoolite teineteisest väga. Kuigi teie suhtes esineb konflikte ning mitte alati ei sära teie kohal lauspäike, tunnete siiski teineteise suhtes tugevat tõmmet.

Asjaolu, et olete koos, kinnitab, et Su partner on Sinu jaoks väga oluline. Samas asjaolu, et Sa seda testi teed, kinnitab, et Sa soovid midagi muuta.

Kas sa juba tead, mis see on?
Millise suhteaspektiga pole sa päris rahul? Kas sa oled seda ka oma partneriga arutanud? Kas teie selleteemalised vestlused on tavaliselt produktiivsed? Kas sa tunned, et pärast igat sellist vestlust jõuate teineteisele lähemale?
Kui vastasid mõnele viimasest kolmest küsimusest eitavalt, on aeg midagi ette võtta. Suhe ei pea ajas laiali valguma ega alla käima, vastupidi – suhe võib ajaga küpseda ning areneda. Kuidas ja milliseid muudatusi selleks teha, et suhe saaks veelgi tugevamaks ning rahuldustpakkuvamaks?
Mida teha, et suhet puudutavate murekohtade või oma rahulolematuse partneriga jagamisest ei tekiks konflikte, vaid et enda avamine viiks pigem suurema läheduseni?  Seda saad koos oma partneriga õppida paaride töötoas.

Töötoa tutvustus

Kahepäevane Imagoteoorial põhinev paaride töötuba toimub mõlemal päeval kell 10.00- 18.00.
See on intensiivne nädalavahetus teie suhte ja teie kummagi isikliku arengu hüvanguks. See on võimalus õppida nägema suhtekonfliktide tagamaid, neid äratundma ning transformeerima.
Pärast töötuba suhtud Sa tõenäoliselt empaatilisemalt nii enda kui partneri hingehaavadesse. Selleks teeme mitmeid harjutusi, mis on suunatud partneritevahelise sügavama ühenduse loomiseks.Töötoas saame muuhulgas teada:
miks me oleme tõmbunud just sellesse suhtesse;
kuidas tuua suhtesse rohkem turvatunnet;
kuidas oma partnerit kuulata, nii et partner tunneks end mõistetuna;
kuidas jagada oma mõtteid, tundeid ja vajadusi;
mis on üldse empaatia;
mis on ühendus;
mismoodi meie lapsepõlv meie paarisuhtes avaldub;
kuidas hoida pikaaegset suhet värskena;
mis on intiimsus;
kuidas liikuda mitteteadlikust suhtest teadlikku suhtesse; jpm

Töötuba baseerub Harville Hendrixi loodud rahvusvahelisel töötoal “Getting the Love You Want”.

Pärast registreerumist ehk ostu sooritamist veebipoes saadetakse Sulle kinnituseks e- mail meiliaadressilt anu@tasakaaluruum.ee ülejäänud detailidega toimumiskoha jms kohta. 

või

Uudiskiri

Liitu e-maili listiga ja saa teateid suhtealaste töötubade toimumise ja muude ürituste ja pakkumiste kohta. Kõigi kuni 15. juulini e-maili listiga liitunute vahel loositakse välja tasuta Imago suhteteraapia vastuvõtt paarile (tavahind sada üksteist e. 111.- eurot).

Töötoas osalenute tagasiside

Joel, 39:
Väga inspireeriv! Suur aitäh minu abikaasale, et ta jaksas mind veenda kaasa tulema. Hirm oli suur, kuid asjatu. Nii palju head infot oli väärt tulemist ja panustamist.

Marge, 38:
Olen üks suur tänutunne. Tänulik, et sain osaleda, tänulik, et leidsime mehega teineteist uuesti üles, tänulik, et näen meie ees olevaid võimalusi, mida enne ei näinud. Me teame, kuhu ja kuidas liikuda. Saime äärmiselt vajalikke teadmisi. Aitäh!

Markus, 29:
Täiega soovitan just noortele paaridele! Milleks oodata, kuni argipäev suhet sööma hakkab? Töötoast saadud oskused lähevad kohe kasutusse ja me ei pea muretsema, mis meist 15 aasta pärast saab.
Lihtsam ja mugavam.

Anette, 25

Rõõm ja rahulolu on need märksõnad, mida sooviksin väljendada. Rõõm meievahelisest sügavast ühendusest ning rahulolu turvalise ning teadliku partneri kohalolust. Üdini täitunud ja õnnis olek pärast kõiki neid harjutusi. Tänan, tänan, tänan!

Ants, 59:
Ma polnud Heiliga koos elatud aastate jooksul kordagi nende asjade peale mõelnud. Ma arvan, see teeb meie suhte palju paremaks.

Heili, 59:
Oli väga huvitav töötuba ja ma sain teada mitu uut asja nii enda kui oma partneri kohta. Olen täna palju lootusrikkam kui üleeile. Ei kujuta isegi ette, mis meiega oleks juhtunud, kui me poleks tulnud.